BEOGRAD

Vučić poručio da neće dozvoliti nasilje, ISPRED PREDSJEDNIŠTVA PROSVJEDI

| Autor: Hina
(EPA)

(EPA)


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u nedjelju iz zgrade Predsjedništva da Srbija neće dozvoliti da se nasiljem itko ugrožava i da će svi koji krše zakon biti procesuirani dok su ispred zgrade Predsjedništva prosvjedovale tisuće građana protiv njega okružene brojnom policijom.

Vučić je povodom upada prosvjednika u subotu u zgradu srbijanske radio televizije kazao da Srbija dozvoljava prosvjede sve dok ne dođe do nasilja.

Svojom konferencijom za novinare želio je pokazati da "strah ne smije postoji prema huliganima batinašima i fašistima Bošku Obradoviću i tajkunskim liderima Draganu Đilasu i Vuku Jeremiću".

"Mislili su da neću smjeti doći ovdje. Ja nemam straha. Mogu samo izgubiti život. Nastavit ću se boriti za Srbiju jer od toga nema ničeg važnijeg", rekao je Vučić.

Na poziv Saveza za Srbiju građani su se okupili ispred zgrade Predsjedništva u Beogradu gdje je Vučić održao konferenciju za novinare.

"Nećemo dopustiti Aleksandru Vučiću da uništava ovu zemlju", poručio je Borko Stefanović iz Ljevice Srbije pozivajući prosvjednike da ostanu mirni i ne sukobljavaju se s policijom.

Prosvjednici su u jednom trenutku probili ogradu oko Predsjedništva i došlo je do naguravanja policije i prosvjednika.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini