KITA

U Martinskom još jedno kolo neformalnog trčanja: Avantura za prave ljubitelje prirode

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ

U subotu, 22. veljače, održat će se još jedno kolo neformalnog trčanja u sklopu Kvarnersko istarske treking avanture (KITA-e). Riječ je, kao i uvijek, o treking avanturi za prave ljubitelje prirode, orijentacije ili tek boravka u prirodi. Martinska KITA ponudit će sve to.

Kao mjesto okupljanja određen je Društveni dom u Martinskom. Prijave će biti u vremenu od 9 do 9.45 sati, kratki brifing bit će u 9.55, a planirani start u 10 sati. Prijavljeni trkači mogu, kao i dosad birati između dvije dužine i to okvirno duža od oko 25 kilometara i kraća s oko 15 kilometara, obje s malo visinske razlike.

Od preporučene opreme, organizator će osigurati kartu dok natjecatelji moraju donijeti kompas i mobitel.

- Kad te trčanje povuče, naći ćeš točku u obliku kuće! Ako imaš noge duge, proći ćeš ispod pruge! Da KITA ne bude meka, kontrolna točka biti će čeka! Ako razina glukoze u krvi bude pala, u cilju te čeka i porcija kolača mala!, u duhovitom stilu pozivaju organizatori sve ljubitelje trčanja da se odazovu i budu dio ove male istarske avanture.

Nakon završetka bit će mjesta i za okrjepu te druženje. Prikupljena startnina od simboličnih 20 kuna bit će usmjerena potrebitima. Prijave se primaju do petka 21. veljače.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini