Ne želi u pritvor

U bijegu čovjek koji je usmrtio masovnog ubojicu iz Crne Gore

| Autor: Glas Istre
Crna Gora

Crna Gora


Kaluđerović je Borilovića ubio tako što mu je prišao sa strane nepristupačnijeg terena te je pucao prema njemu. Borilovića su već ranili policajci koji su ga pokušavali uhititi, no odbijao se predati.

Prema neslužbenim informacijama, crnogorska policija pregovara s Nenom Kaluđerovićem, muškarcem koji je jučer usmrtio Vuka Borilovića, a potom se udaljio s mjesta masakra, prenosi Večernji list

Podsjetimo, Kaluđerović je sinoć upucao Borilovića, koji je u mjestu Cetinje u Crnoj Gori ranio šest i ubio 11 sumještana, uključujući dječake od osam i 11 godina. Kaluđerović je Borilovića ubio tako što mu je prišao sa strane nepristupačnijeg terena te je pucao prema njemu. Borilovića su već ranili policajci koji su ga pokušavali uhititi, no odbijao se predati.

Prema informacijama portala Standard, Kaluđerović će se predati ukoliko mu viši državni tužitelj ne odredi pritvor. Prema kaznenom zakonu Crne Gore, ukoliko sud odluči da je Kaluđerović djelovao u nužnoj obrani ili iz straha, može biti oslobođen kazne.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini