ZAVRŠENA OBDUKCIJA

Poznato je kako su ubijeni članovi obitelji Đokić

| Autor: Glas Istre
Članovi obitelji Đokić

Članovi obitelji Đokić


Obdukcija tijela obitelji Đokić je završena i rezultati pokazuju da su ubijeni iz vatrenog oružja, pišu srpski mediji.

Podsjetimo, riječ je o supružnicima Goranu (57) i Gordani (56) i njihovoj kćeri Lidiji (25), čija su tijela pronađena u subotu u selu Moravac kod Aleksinca. S obzirom da je Goran Đokić bio vlasnik mjenjačnice koji je sa sobom često nosio mnogo novca (navodno se tako osjećao sigurnije nego da negdje novac pohrani), pretpostavljalo se da je riječ o zločinu iz koristoljublja, ali iz policije ne isključuju ni mogućnost da je preljub motiv zločina.

Prema prvim neslužbenim informacijama, sumnja se da su ubijeni u automobilu. Policija kaže i da je zločin pomno isplaniran te da je u njemu vjerojatno sudjelovalo više ljudi. Problem za policiju jest što je nestanak prijavljen prošli utorak, tek tri dana nakon ubojstva, a tijela su pronađena četiri dana iza toga. Dakle, prošlo je jako mnogo vremena i u to vrijeme ubojica ili ubojice imali su vremena dobro se sakriti i zamesti sve tragove.

"Ubojica je primorao Gorana Đokića da siđe s asfaltnog puta i nastavi se kretati po nasipu uz Južnu Moravu. Ubojica je nakon zločina nastavio kretanje nasipom i došao do sela Tešica i tu ga je kamera snimila kada je prešao most i s druge strane Južne Morave, opet u gustom šipražju, zapalio automobil porodice Đokić", ispričao je direktor policije Rebić.

Obitelj iz Aleksinca je tog kobnog vikenda bila kod Goranove majke na selu. Na putu kući dogodilo se ubojstvo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom