SACRAMENTO

Kalifornijska policija uhitila osobu osumnjičenu za ubojstvo u Sacramentu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Dvadesetsedmogodišnjak koji je teško ranjen u pucnjavi u Sacramentu prošlog vikenda, u kojoj je poginulo šest osoba, uhićen je zbog ilegalnog posjedovanja oružja, priopćila je policija.

Smiley Martin trenutačno je u bolnici u statusu pritvorenika i bit će uhićen čim liječnici zaključe da je sposoban za boravak u zatvoru, priopćila je policija.

U nedjelju je uhićena i njegova sestra, dvadesešestogodišnja Dandre Martin, pod sumnjom za napad i ilegalno posjedovanje oružja.

Policija nije navela pojedinosti Martinove uloge u pucnjavi te nije jasno ima li još osumnjičenika za kojima se traga. Zapovjednica policije Kathy Lester rekla je da je u pucnjavi u kojoj je poginulo šest i ranjeno 12 osoba sudjelovalo nekoliko napadača.

Pucnjava se dogodila u nedjelju oko 2 sata ujutro po lokalnom vremenu u blizini centra Golden 1 u kojemu je sjedište nacionalnoga košarkaškog saveza Sacramento Kings.

Policija vjeruje da je pucnjava uslijedila nakon svađe u obližnjem noćnom klubu te je pozvala javnost da pomogne u nabavljanju snimki incidenta koji je objavljen na društvenim mrežama.

Osobe ozlijeđene u pucnjavi zadobile su prostrijelne rane od lakših do kritičnih, ali svi su stabilno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum