NEW YORK

Fox News kaže da je slučajno izrezao Trumpa iz slike s Epsteinom i Maxwell

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Fox News objavio je u ponedjeljak da je "slučajno" izbacio Donalda Trumpa iz fotografije na kojoj, izvorno, on i supruga Melania (tada Knavs) poziraju s pedofilom Jeffreyem Epsteinom i njegovom suradnicom Ghislaine Maxwell.  

Fotografiju uslikanu u Mar-a-Lagu na Floridi 12. veljače 2000. iskoristio je Fox News u vijesti u nedjelju o nedavnom uhićenju Maxwell.

FBI je uhitio Maxwell u New Hampshireu prošloga tjedna zbog povezanosti s Epsteinovim lancom trgovine maloljetnicama.

Međutim, iz fotografije koju je iskoristio Fox News, izrezan je predsjednik Trump.

Epstein se prošloga kolovoza ubio u zatvoru dok je čekao suđenje zbog podvođenja maloljetnica i organiziranja lanca elitne prostitucije koje je trebalo početi u rujnu.

Epstein je organizirao partije za pripadnike najviših krugova u SAD-u te se družio s Donaldom Trumpom, bivšim predsjednikom SAD-a BIllom Clintonom i britanskim princem Andrewom.

Kada je fotografija nastala, Epstein je već bio registrirani seksualni prijestupnik.

"U nedjelju 5. srpnja u izvještaju o Ghislaine Maxwell tijekom emisije America's News, Fox Newsa, slučajno je uklonjen Donald Trump iz fotografije s Melanijom Knauss, Jeffreyem Epsteinom i Maxwell", kazao je glasnogovornik Foxa.

"Žao nam je zbog pogreške", dodao je.

Ranije u nedjelju bivši savjetnik za nacionalnu sigurnost John Bolton kazao je da predsjednik puno vremena provodi gledajući televizijske vijesti.

"Mislim da bi bila vrlo interesantna statistika kada bismo izračunali koliko vremena stvarno potroši u Ovalnom uredu, nasuprot vremenu koje potroši u blagavaonici Ovalnog ureda uz informativne kanale", kazao je u nedjelju za emisiju CBS-a "Face The Nation".

Trump je nedavno kritizirao Fox News zbog objave ankete koja pokazuje veliku prednost Joea Bidena u predsjedničkoj utrci, a više je puta spomenuo kako puno više voli OANN, novi konzervativni program.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini