OD 10. DO 12. SVIBNJA

EUROPSKO TAEKWONDO INTERNATIONAL PRVENSTVO u Novigradu-Cittanova

| Autor: Portal GlasIstre.hr

Na kongresu Svjetske organizacije tradicionalnog TaeKwonDoa održanog tijekom prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u tradicionalnom Tae Kwon Dou u engleskom gradu Birminghamu, donesena je odluka je domaćinstvo sljedećeg EP-a koje će se od 10. do 12. svibnja 2019. godine održati u Hrvatskoj, točnije u Istarskom gradu Novigradu-Cittanova.

Biti će to jedan od, ako ne i najznačajniji sportski događaj ove godine ne samo u Istri, već i u cijeloj Hrvatskoj.

U Sportskoj dvorani u Novigradu u subotu, 11. svibnja, od 11 sati trebalo bi nastupiti oko 500 natjecatelja oba spola iz dvadesetak zemalja.

EP 2019 u Novigradu će biti i najveći ITF taekwon do događaj ikada održan u Istri i nakon EP-a koje je 2003. održano u Rijeci te EP 2008. godine koje je bilo održano u Poreču treća smotra najboljih sa Starog kontinenta koja će se održati u našoj državi.

Kako je Istra predvodnica kvalitete u ovom sportu u našoj državi domaći ljubitelji sporta konačno će na dijelu na domaćem terenu uživo moći vidjeti i reprezentativce iz Vrsara, Rovinja, Vižinade, Pule, Poreča, višestruke osvajače medalja s najvećih svjetskih i europskih Taekwondo natjecanjaa

Natjecanja počinju u subotu, 11. svibnja, u 11 sati, a ulaz u Sportsku dvoranu u Novigradu je slobodan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater