optužena vlasnica jaslica

Jednogodišnjak preminuo u jaslicama, ispod prostirke za spavanje pronađen fentanil

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Troje je djece završilo u bolnici, a jedno je, nažalost, preminulo u njujorškim jaslicama zbog trovanja drogom. Ispod dječjih prostirka policija je pronašla smrtonosni fentanil. Sumnja se da su vlasnica jaslica i još jedan optuženih trgovali drogom i skrivali je u prostorima gdje djeca spavaju.

Ispod prostirke za spavanje u privatnim je jaslicama u New Yorku, u kojima je jedno dijete umrlo, pronađen je kilogram fentanila, piše BBC.

Jednogodišnji Nicholas Dominicibio je u jaslicama samo tjedan dana, a preminuo je sa sumnjom da se predozirao drogom.

Troje je druge djece završilo u bolnicu jer su također bili izloženi narkotiku. Vlasti su protiv dvije osobe podigle optužnicu zbog posjedovanja i namjere trgovanja drogom te ubojstva. Policija smatra da su djeca u dobi od osam mjeseci do dvije godine u dječjoj sobi udisala fentanil. Djeca koja su završila u bolnici dobila su lijek Narcan koji se koristi u slučaju predoziranja opioidima.
"Policija je tijekom pretrage dječje sobe pronašla kilogram fentanila ispod prostirke na kojoj su djeca spavala", kazao je glavni detektiv njujorške policije Joseph Kenny. Istražitelji su navodno otkrili i tri uređaja za pakiranje droge.

Za posjedovanje droge optužena je 36-godišnja vlasnica jaslica Grei Mendez i 41 godišnji Carlisto Acevedo Brito.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater