PRESTRAŠNO

Otac i kći koji su bili u incestuoznoj vezi optuženi za trostruko čedomorstvo: Tijela beba pronađena u vrećicama

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Trostruko strašna vijest stiže iz sela Czerniki na sjeveru Poljske gdje su u podrumu obiteljske kuće pronađena tijela tri novorođenčeta. Za zločin su optuženi otac Piotr Gierasik (54) i njegova 20-godišnja kći Paulina s kojom je, kako su objavili lokali mediji, bio u "sporazumnoj incestuoznoj vezi". Oboje su suočeni s nekoliko točaka optužnice za ubojstvo i incest zbog čega im prijeti doživotni zatvor, piše Daily Mail.

Njih dvoje uhićeni su nakon što su mrtve bebe pronađene zamotane u plastičnim vrećicama u plitkim grobovima. Dva tijela su pronađena u petak, a treće u subotu "u poodmakloj fazi raspadanja", kako je priopćila policija, prenosi Net.hr.

"Žena je optužena po dvije točke za ubojstvo i incestuoznu vezu s ocem. Muškarac je optužen za tri točke ubojstva, optužbu za incest sa svojom 20-godišnjom kćeri i optužbu za incestuozne odnose s drugom kćeri", kazao je Mariusz Duszyński iz Okružnog tužiteljstva u Gdanjsku.

Prema tvrdnjama tužitelja, dvoje od ubijene djece potječe iz muškarčeve veze s 20-godišnjom kćeri, dok je treće dijete bilo iz veze koju je imao s drugom kćeri nakon što ju je prisilio na seks. Ovaj zastrašujući zločin otkriven je nakon što je policija dobila dojavu socijalne službe.

Doselivši se u selo prije petnaestak godina, Piotr je nakon smrti svoje supruge sam odgajao djecu, njih više od deset.

"Puno ih je bilo, deset-dvanaest. Najstariji su već odselili. Piotr je ostavio dobar dojam. Nije bilo naznaka da pije. Vodio je djecu u šetnju ili u šumu u branje gljiva. Doimali su se kao normalni ljudi. Tko bi rekao da su se takve gadosti događale u njihovom domu", kazao je jedan mještanin.

No, kolege u slastičarnici u kojoj je Paulina radila u susjednom selu Stara Kiszewa posumnjali su da je trudna nakon što je počela nositi široku odjeću. Zatim je uzela tri tjedna odsustva s posla, ali se vratila tjedan dana kasnije.

Tužitelji čekaju nalaze obdukcije da bi utvrdili kako su bebe umrle. U međuvremenu, policija nastavlja pretraživati imanje kako bi vidjela ima li još tijela skrivenih u kući.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater