BEOGRAD

U slučaju dječaka-ubojice pojavila se osoba koja bi mogla mnogo znati, a koja do sada nije spominjana

| Autor: Glas Istre
Kosta prilikom uhićenja (CROPIX)

Kosta prilikom uhićenja (CROPIX)


Ključni svjedok koji bi mogao rasvijetliti motive dječaka Koste (13) koji je počinio masakr u osnovnoj školi u Beogradu, gdje je ubio devet svojih razrednih kolega i čuvara škole, mogla bi biti njegova dadilja.

To je osoba koja se do sada nije spominjala u javnosti.

"Majka je na ispitivanju u policiji, između ostalog, izjavila da se s dječakom družila dadilja koja ga je čuvala. Istraga vjeruje da će se kroz njezino ispitivanje doznati i mnogi dodatni detalji iz života dječaka, ali najvažnije je da dadilja otkrije kakav je zapravo bio odnos majke i oca prema dječaku i obrnuto", navodi izvor za medije.

"Ta je žena čuvala dječaka, ali i njegovu sestru. Stoga je za istragu u ovom trenutku najvažnije utvrditi kakav je bio odnos u kući i je li dječakovo ponašanje ukazivalo da je mogao počiniti kazneno djelo", dodao je izvor.

Protiv dječakove majke vodi se postupak ne bi li se utvrdilo da je Kosta bio zlostavljan i zapušten, što bi onda moglo biti kazneno djelo.

Otac se također sumnjiči za to djelo, ali i za radnju protiv opće sigurnosti, zbog oružja koje je posjedocao i koje je Kosta na koncu koristio za ubojstva. 

Protiv roditelja će se provesti jedistveni postupak, pišu srpski mediji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater