KICKBOXING

U subotu državno prvenstvo u Bujama: DOLAZI 88 NATJECATELJA IZ 25 HRVATSKIH KLUBOVA

| Autor: Luka JELAVIĆ
(snimio L. Jelavić)

(snimio L. Jelavić)


Kickboxing klub Buje bilježi u posljednje vrijeme odlične rezultate u radu s najmlađim natjecateljima, a svojevrsno priznanje tom klubu svakako je povjeravanje domaćinstva Prvenstva Hrvatske u Point fightingu za dječake i djevojčice. Prvenstvo će se održati ove subote u bujskoj školskoj sportskoj dvorani u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza.

- Na natjecanju u Bujama nastupit će 88 natjecatelja iz 25 hrvatskih klubova. Natjecat će se dva uzrasta, svaki u jednoj disciplini, odnosno djevojčice i dječaci u disciplini Point fighting, a juniorke i juniori u disciplini Light contact. Od istarskih klubova na natjecanju će sudjelovati klubovi Trojan Pula, King Poreč, Minotaur Pazin, Planet sport Pula, Fighter Buzet, Budokai Labin i Buje. Događaj je otvoren za javnost, a ulaz je slobodan, kaže glavni trener i predsjednik bujskog Kluba Dragan Ljuboja.

Na tom prvenstvu bujski predstavnici očekuju nove medalje, a zbog postignutih vrhunskih rezultata u posljednje vrijeme gradonačelnik Buja Fabrizio Vižintin pozvao je članove i trenera kluba kako bi im čestitao na posljednjim priznanjima. Podsjetimo, na posljednjem državnom prvenstvu članovi KBK Buje Rayan Aličajić iz Buja, te Valentino i Anđelina Videc, oboje iz Oprtlja, osvojili su naslov državnih prvaka, a koncem kolovoza oni će se naći u reprezentaciji Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u K1 i kicklightu u Dublinu (Irska). Gradonačelnikove čestitke i prigodni darovi još su veći poticaj mladim natjecateljima tog bujskog kluba koji ima 30-tak članova.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini