ISTRA 1961

U generalki pred nastavak sezone pulski prvoligaš promijenio sustav igre. BEZ NOVIH LICA, ALI S NOVOM FORMACIJOM

| Autor: Ivica CEROVAC
Josip Tomašević (Danilo MEMEDOVIĆ)

Umjesto uobičajenih 4-3-3 koje je najčešće koristio tijekom sezone, a primijenio ih je i u prve dvije utakmice Arena Cupa, trener Ivan Prelec jučer se opredijelio za sustav 4-2-3-1, u kojem su mu na poziciji zadnjih veznih zaigrali Slavko Blagojević i Einar Galilea

Nogometaši Istre 1961 iskoristili su jučerašnji susret trećeg kola Arena Cupa kao generalku pred nastavak sezone. U nedostatku novih lica, koja protiv Gorice nismo mogli vidjeti u zeleno-žutim redovima, trener Ivan Prelec odlučio je monotoniju razbiti novom formacijom. Umjesto uobičajenih 4-3-3 koje je najčešće koristio tijekom sezone, a primijenio ih je i u prve dvije utakmice Arena Cupa, najmlađi strateg Prve HNL jučer se opredijelio za sustav 4-2-3-1, u kojem su mu na poziciji zadnjih veznih zaigrali Slavko Blagojević i Einar Galilea.

Pred pulskim je nogometašima još nedjeljna utakmica, koju će, po najavama, trener Prelec odraditi s kombiniranim sastavom, a onda slijedi povratak u Pulu i završna glazura pred ogled s Interom.

- Na stručnom stožeru je da odluči što je najbolje, ali za očekivati je da ćemo u narednim danima raditi na osvježavanju, kako bismo noge malo rasteretili i opustili se pred prvenstvo. Vjerujem da će nam se priključiti i neki dečki koji će zaliječiti zdravstvene probleme i s kojima ćemo biti još jači, kazao je Josip Tomašević, stoper Istre 1961.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum