TRČANJE

U Baderni održana utrka s humanitarnim predznakom - za Klub Gea Pula BAKALARun: Lisec i Laković najbrži na 6, a Škrinjar i Diklić na 12 km

| Autor: Glas Istre
Bakalarun

Bakalarun


Mjesec borbe protiv raka dojke koji se obilježava tijekom cijelog listopada, Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula ove godine obilježava pod sloganom "Ne 'ću ben', hodi zajno!". Na inicijativu organizatora manifestacije TEĆI ISTI PITI i proizvođača bakalara ALDEN d.o.o., u nedjelju se u Baderni održao BAKALARun, utrka s humanitarnim predznakom - za Klub Gea Pula.

Natjecatelji su sudjelovali na utrkama duljine 6 i 12 kilometara. Kotizacija u iznosu od 30 kuna uplaćivala se direktno na humanitarni račun Kluba Gea Pula "Pregledom do osmijeha". Svi sudionici utrke su na dan manifestacije preuzeli poklon paket domaćina ALDEN (majicu i 4 vrste bakalara te teglicu domaćeg meda), kao i dodatnu majicu s porukom "NE 'ću ben', hodi zajno!" - Klub Gea Pula.

Sukladno preporukama Stožera sudjelovalo je ukupno 80 sudionika u obje utrke, a najbolje trkačice i trkači su osvojili velike poklon pakete domaćina i prijatelja. Najbrža na 6 km u ženskoj konkurenciji bila je Suzi Laković u vremenu 29.40 minuta. Druga je bila Ivana Kramar (30.14), a treća Sandra Erman (30.45). Kod muškaraca slavio je Matija Lisec s rezultatom 20.49 minuta, drugi je bio Ivan Krnjus (22.19), a treći Dragan Kramar (22.35).

Rezultati utrke na 12 km, žene: 1. Daria Škrinjar 1:02.00, 2. Bojana Zvijerac 1:05.25, 3. Sandra Košeto 1:07.09; muški: 1. Ivan Diklić 45.40, 2. Edin Čović 49.15, 3. Ivan Stanić 55.40.

Budući da je utrka izazvala lijep interes uz dobru posjećenost, domaćini iz Baderne i voditeljice Kluba Gea Pula izrazile su spremnost i želju da se ova manifestacija ponovi i dogodine kako ne bi bilo samo jednokratna aktivnost, već prepoznatljiva dugogodišnja manifestacija

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum