MADRID

Tebas: Španjolsko prvenstvo moglo bi se nastaviti seviljskim derbijem

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Španjolsko nogometno prvenstvo, čiji su nastavak u subotu odobrile vlasti, moglo bi krenuti u četvrtak 11. lipnja seviljskim derbijem, izjavio je u nedjelju predsjednik la Lige Javier Tebas.

U subotu je španjolska vlada dala zeleno svjetlo za nastavak prevenstva od 8. lipnja što "ostavlja mogućnost da bi se prva utakmica La Lige mogla igrati u četvrtak 11. lipnja", izjavio je Tebas za Movistar Plus.

"Voljeli bismo da to bude seviljski derbi Bétis-Sévilla u 22,00 sata", dodao je Tebas za kojeg bi ta utakmica predstavljala "odavanje počasti povratku la Lige i svemu što se dogodilo".

Ali ako to ne bude moguće nastavak će se dogoditi "12., 13. ili čak 14. lipnja", dodao je napominjući kako će službeni datum biti objavljen "početkom sljedećeg tjedna", kao i program ostalih utakmica 11 kola koliko je ostalo do kraja prvenstva. 

Španjolski su klubovi prošli ponedjeljak početli trenirati u manjim skupinama po deset igrača i za tjedan dana, smatra Tebas, mogli bi se početi pripremati kolektivno.

"Trening sa svim igračima, mislim da bi to moglo biti sljedečći ponedjeljak (1. lipnja)", kazao je pozivajući sve da i dalje budu "vrlo oprezni".


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum