POVRATAK U NORMALU

SPORT SE VRATIO NA VERUDU! Bazen i stadion otvorili vrata: plivači, vaterpolisti, triatlonci i atletičari OPET U PUNOM POGONU

| Autor: Roberto CAR
Radost ponovnog trčanja atletskom stazom - Atletičari i atletičarke Istre danas na Verudi (Dejan ŠTIFANIĆ)

Pridržavajući se svih propisanih mjera prvi trening su jučer odradili članovi četiriju pulskih klubova. Vaterpolo klub Pula, Triatlon klub Pula te plivački klubovi Pula i Arena jedini zasad imaju dozvolu da treniraju na bazenu, rekao je sportski voditelj bazena Samuel Smailbašić

Sport se danas popodne vratio na Verudu! Pandemija koronavirusa je ustuknula pa sportskim kompleksom na Verudi ponovno odzvanjaju glasovi sportaša pulskih klubova. Gradski bazeni Pula, stadion na Verudi i Dom sportova "Mate Parlov" otvorili su vrata klubovima. Koronavirus je i dalje prisutan u svakodnevnom životu pa i sportu, ali uz sve potrebne mjere opreza, korisnici ovih sportskih objekata vratili su se klasičnom režimu treninga.

Gradski bazeni Pula ugostili su prve sportaše nakon više od dva mjeseca stanke.

- Maksimalno je dopušteno da u jednoj stazi plivaju četiri plivača, a budući da imamo 14 staza u velikom bazenu, u isto vrijeme trenira 56 sportaša, rekao je sportski voditelj bazena Samuel Smailbašić.

Osim uz bazen, "živnulo" je i na obližnjoj atletskoj stazi stadiona na Verudi. Tamo pravo da treniraju zasad imaju članovi atletskih klubova Istra i Medulin i to isključivo natjecatelji.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU OD ČETVRTKA, 21. SVIBNJA


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater