ISTRA 1961

Senegalac Arona Sane ponovno u konkurenciji nakon loma noge: "Vjerujem da ćemo NA PROLJEĆE BITI USPJEŠNIJI NEGO JESENAS"

| Autor: Roberto CAR
Ne smetaju mu vijci u nozi - Arona Sane (Danilo MEMEDOVIĆ)

Sad se osjećam odlično. Ne osjećam nikakvu bol u operiranoj nozi, niti se bojim ulaziti u duele na treninzima i utakmicama. Kad igram, razmišljam isključivo o tome što se zbiva na terenu, a sve ono što se dogodilo, ostavio sam iza sebe. Ja sam optimist i vjerujem da će ova momčad biti uspješnija nego protekle polusezone, kaže 24-godišnji Senegalac

Ove su zimske pripreme neki igrači Istre 1961 iskoristili da se nametnu treneru Ivanu Prelecu, neki su izgubili startne pozicije, a neki se tek vraćaju u ozbiljnu rotaciju nakon duge stanke. Ovo posljednje tiče se Arone Sanea, 24-godišnjeg Senegalca, koji je prošle sezone bio standardan krilni igrač "zeleno-žutih" a onda je teško stradao. Tijekom susreta s Osijekom, 19. travnja prošle godine, doživio je lom potkoljenične kosti. Uslijedila je operacija i potom duga rehabilitacija. Vratio se u konkurenciju u završnici protekle polusezone, ali je tek sad s ovim pripremama u nogama u poziciji da se opet ravnopravno bori za mjesto u sastavu. Za očekivati je da će postupno ulaziti u momčad jer je ipak dugo izvan ritma utakmica. No, igra koju je prikazao u proteklim pripremnim susretima, kad je bez problema ulazio u duele, sugerira da će vrlo brzo biti konkurentan.

- Sad se osjećam odlično. Ne osjećam nikakvu bol u operiranoj nozi, niti se bojim ulaziti u duele na treninzima i utakmicama. Kad igram razmišljam isključivo o tome što se događa na terenu, a sve ono što se dogodilo ostavio sam iza sebe, rekao je Arona Sane, koji je u prvom susretu Arena Cupa protiv češkog drugoligaša Slavoja postigao dva gola.

Naravno da se nijednom igraču nije drago prisjetiti teških ozljeda, ali Sane je mirno progovorio o tome.

- Još imam vijke u nozi, ali mi ne smetaju. Rečeno mi je da ih se vadi godinu dana nakon ozljede, dakle u travnju bih trebao ići na vađenje.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of