TAJLANDSKI BOKS

PUNCH IT GYM U PULI OTVORIO PRVU EUROPSKU PODRUŽNICU Trener Denis Vojniković: Imamo ugovor na tri godine, ali MI ODLUČUJEMO O NAŠIM BORCIMA

Mi odlučujemo gdje će ići i protiv koga će se boriti, ali pritom nosimo opremu s logom Punch it Gyma koja se posebno za nas izrađuje na Tajlandu, otkrio je klupski trener Denis Vojniković

| Autor: Ivica CEROVAC
Ozbiljna priča - Punch it Gym Croatia

Ozbiljna priča - Punch it Gym Croatia


U subotu će se u Brnu, u organizaciji češke Oktagon MMA promocije, održati borilačka priredba UNDC Last Man Standing na kojoj će se oprobati i pulski borac Teo Mikelić. Donedavni "trojanac" nastupit će kao član novoformiranog kluba Punch it Gym Croatia, a tijekom borbe u tajlandskom boksu s MMA rukavicama u kojoj će mu protivnik biti Čeh Andreas Čehovsky, savjete će mu uz ogradu kaveza davati klupski treneri Denis Vojniković i David Vasić.

- Teo je pretprošle godine proveo dva mjeseca na Tajlandu, a i ja svake godine odlazim tamo, svidjelo mi se kako oni to rade, cijela ta priča i stupio sam u kontakt sa Švicarcem Markusom Musterom, vlasnikom franšize Punch it Gym. On ima jedan od najkvalitetnijih kampova na Tajlandu, na otoku Koh Samui, ugovara borbe i usto proizvodi opremu, dogovorili smo sve detalje i potpisali trogodišnji ugovor te tako postali prva podružnica Punch it Gyma u Europi, otkrio nam je Denis Vojniković.

- Po njemu, mi odlučujemo o svemu vezanom uz naše borce, gdje će ići i protiv koga će se boriti, ali pritom nosimo opremu s njihovim logom koja se posebno za nas izrađuje na Tajlandu. Napravili smo i udrugu te zajedno s Ivanom Rudanom i još nekoliko klubova pokrenuli Županijski savez tajlandskog boksa.

Vojniković priznaje da u trenutku kad su odlučili uzeti prostor iznad pulskog MUP-a u najam nisu ni slutili što će se iz svega toga izroditi.

- Uredili smo dvoranu s ringom i teretanom te krenuli s privatnim treninzima, a onda je to polako počelo rasti te sada, uz natjecateljsku, imamo dječju grupu, žensku grupu i grupu rekreativaca. Okupili smo 70-80 članova, a da je normalna situacija, sigurno bismo već premašili brojku od sto članova. Ja sam glavni trener u klubu i dogovaram borbe, a usto svaku grupu vodi educirani trener. Želja nam je ovdje organizirati turnire poput onih koji se već organiziraju u Češkoj, Njemačkoj i Australiji, gdje pobjednik kao nagradu dobiva odlazak na Tajland i nastavak usavršavanja u tamošnjem kampu, što je stvarno odlično iskustvo za svakog borca. Samo da ova korona prođe, zaključio je Vojniković.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum