ISTRA 1961

Pulski prvoligaš pronašao novog protivnika za jedinu domaću pripremnu utakmicu na "Drosini"

| Autor: Ivica CEROVAC
PUNO OZBILJNIJA PROVJERA NEGO U KOPRU - Luka Hujber

PUNO OZBILJNIJA PROVJERA NEGO U KOPRU - Luka Hujber


Ništa od današnje prijateljske utakmice između Istre 1961 i Krškog, koja se trebala igrati na "Drosini". Iz redova slovenskog drugoligaša javili su se u četvrtak poslije podne s viješću da su se zbog problema s crijevnom virozom na posljednjem treningu okupila samo sedmorica igrača te da su, shodno s time, primorani odustati od dolaska u Pulu.

Dovelo je to do određenih pretumbacija u programu pulskog prvoligaša, pa je trener Gonzalo Garcia svojim pulenima dao slobodnu subotu, a za nedjelju zakazao dvostruki program, ujutro trening snage na "Drosini" a popodne druženje s loptom u Medulinu.

Taj bi popodnevni trening trebao donijeti i oproštaj "zeleno-žutih" s medulinskim travnjacima, jer ako se nešto ne promijeni u "pet do podne" od sljedećeg tjedna prva bi se momčad trebala preseliti u svoj novi kamp u Balama.

Selidbi će prethoditi prijateljska utakmica protiv engleskog Rotherham Uniteda, koja će se u ponedjeljak, s početkom u 18.30 sati, igrati na "Drosini". Premda prvotno nije planirana kao zamjena za Krško, jer je dogovorena neposredno prije nego što je iz Slovenije stigla vijest o odgodi, definitivno je riječ o puno ozbiljnijoj provjeri nego što bi bio ogled s klubom koji je u prošloj sezoni osvojio 14. poziciju u konkurenciji 16 slovenskih drugoligaša te tako ostao tik iznad crte koja znači silazak u niži rang.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of