BOĆANJE

ISTRA I PULA SLAVILI U ZAOSTALIM SUSRETIMA SUPER HBL: Porečanima istarski derbi s Pazinom u "Velom Joži"

| Autor: Boris VIDULIN
ŽUTO-PLAVI ZADOVOLJNIJI - Boćari Istre i Pazina (Snimio Milivoj Mijošek)

ŽUTO-PLAVI ZADOVOLJNIJI - Boćari Istre i Pazina (Snimio Milivoj Mijošek)


Subotnjim susretima u Splitu i Poreču kompletirana su dva kola i pred početak nastavka prvenstva više nema odgođenih utakmica. Tako u proljetni dio sezone svi kreću s osam odigranih utakmica. Onako kako se moglo i očekivati, u istarskom derbiju Istra Poreč nije imala previše problema protiv susjeda iz Pazina, dok je Pula možda malo teže od onog što je priželjkivala došla do tri boda.

U Poreču se nije dogodilo iznenađenje, s tek dva osvojena boda u tehničkim disciplinama Pazin nije imao previše prilike učiniti nešto više od časnog poraza. Djelo je to Đordana Ferenca u preciznom protiv Nenada Tadića, a za vjerovati je da bi, ako ništa drugo, gosti pružili jači otpor da su u sastavu imali Benjamina Guština koji se pojavio na tribinama, ali nije bio u zapisniku. Raspoloženi su zato bili i u pojedinačnoj klasičnoj disciplini, domaćin je stigao tek do boda, što je poprilično iznenađenje, no za Pazin je to ipak bilo premalo.

- Vidi se da nam je to bila prva službena utakmica ove godine, da je bila pauza i naravno da se sve to moralo negdje, u nekim igrama odraziti. Ovog puta su "pojedinci" bili nešto slabiji nego što se to može očekivati, ali ne treba na to gledati s nekakvim strahom. Polako ćemo se dizati kako krenu utakmice. Imao sam osjećaj da Živolić ne bi dobio Ivančića da utakmica traje još i danas. 

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater