BOĆANJE

Pojedinačno kadetsko i juniorsko prvenstvo Županije: JUKIĆ, ŠTIHOVIĆ I KAJIN PRVACI ISTRE

| Autor: IBS
Najbolji juniori u preciznom izbijanju

Najbolji juniori u preciznom izbijanju


Roko Jukić, mladi boćar Istre Poreč, osvojio je naslov kadetskog prvaka Istre u disciplini pojedinačno klasično na županijskom prvenstvu koje je u konkurenciji 20 boćarica i boćara odigrano u pazinskom Boćarskom centru Aleksandar Anzur. Jukić je u finalu s 13:4 pobijedio Manuela Peršića iz Vodnjana, dok je u susretu za treće mjesto Tino Majcan iz Pazina savladao Tiana Baričevića iz Vodnjana, također s 13:4.

Martin Štihović iz Lindara u brzinskom izbijanju i Simon Kajin iz Vrha u preciznom izbijanju osvojili su naslove juniorskih prvaka Istre na županijskom prvenstvu odigranom na porečkom boćalištu na Gradskom kupalištu. Šihoviću je glavni konkurent za titulu bio Filip Popović iz Montižane, koji je u kvalifikacijskoj seriji ostvario najbolji rezultat od 28 pogodaka (Štihović 27), ali je Štihović u finalnoj seriji ostvario 28 pogodaka dok se Popović zaustavio na 25. Brončane medalje pripale su Tinu Majcanu iz Pazina i Filipu Kajinu iz Vrha.

Mladi Simon Kajin, koji je po dobnom uzrastu još kadet, je bio najuspješniji u preciznom izbijanju ispred "srebrnog" Roka Babića iz Pazina te "brončanih" Majcana i Filipa Kajina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of