STOLNI TENIS

FOTO/Odličan nastup Pule i Brovinja na prvenstvu Hrvatske za najmlađe kadete: PULJANIN DENI VALE ČETVEROSTRUKI PRVAK HRVATSKE!

| Autor: Marina VUKŠIĆ


S pregršt medalja vratili su se članovi Pule i Brovinja s prvenstva Hrvatske za najmlađe kadete koje se protekla tri dana igralo u Opatiji.

Apsolutno najuspješniji igrač prvenstva bio je 11-godišnji Deni Vale koji je postao četverostruki prvak Hrvatske; osvojio je zlatne medalje u sve četiri kategorije u kojima se natjecao.

Naime, Vale je postao prvak u pojedinačnoj konkurenciji, zatim u paru s Leo Bernazom iz Brovinja, u mješovitim parovima u tandemu s klupskom suigračicom Emom Basanić te ekipno, zajedno s Petrom Zidarićem i Matijom Zohilom.

Zidarić je pak osim ekipnom zlata osvojio srebro u igri parova u tandemu s Benkovićem iz dugoreškog Aquaestila, a Ema Vale, osim zlata u mješovitim parovima s Valeom, i broncu u parovima u tandemu s Magdom Jašić iz zagrebačkog Tisa.

Leo Bernaz iz Brovinja je, osim zlata u parovima s Valeom, osvojio i srebrnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji te srebro u mješovitim parovima u tandemu s Lanom Benko iz Tisa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini