NEW YORK

NHL otkazala All Stars utakmicu i zimski klasik

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Sjevernoamerička hokejaška liga NHL otkazala je zbog pandemije koronavirusa održavanje All-Star utakmice i zimsku utakmicu klasika - hokeja na otvorenom za sljedeću sezonu.

"Zbog neizvjesnosti kada ćemo ponovno moći pozdraviti svoje navijače na utakmicama, pametno je odgoditi takva događanja za 2022. godinu", rekao je potpredsjednik lige Steve Mayer.

Nova NHL sezona trebala je početi utakmicom ??na otvorenom između Minnesote Wild i St. Louisa Blues 1. siječnja 2021. na stadionu Target Field Baseball u Minneapolisu, a All-Star vikend se trebao održai u Sunrisu na Floridi krajem siječnja.

Unatoč otkazivanju dva glavna događaja, NHL je naglasila da se i dalje drži cilja da nova sezona NHL-a započne 1. siječnja, a očekuje se da će imati 82 regularne sezone i doigravanje sa 16 momčadi.

NHL je prošlu sezonu završila u kolovozu u karantenskim mjehurima u Kanadi nakon gotovo petomjesečne stanke zbog pandemije koronavirusa. Utakmice su se igrale bez gledatelja, a Stanley kup su osvojili Tampa Bay Lightning koji su u velikom finalu u Edmontonu pobijedili Dallas Stars 4-2.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini