ISTRA 1961

NEŠTO SE I "ZELENO-ŽUTE" PITA: Prelec: Znamo naše vrijednosti i na koji način izvući najbolje

| Autor: Ivica CEROVAC
(Neven LAZAREVIĆ)

Domaćom pobjedom nad Hajdukom "farmaceuti" su se vratili na kolosijek na kojem su htjeli biti, napunili se samopouzdanjem i dolaze u Pulu, iz njihove perspektive, po velike stvari. No, mi smo sigurni da možemo utjecati na to da se u ovoj utakmici i nas nešto pita, kaže trener Istre 1961 Ivan Prelec

Prvi dojmovi nakon ogleda s Lokomotivom ukazivali su na to da je Istra 1961 u Zagrebu izvukla dvostruku štetu, jer je ostala bez bodova i usto napunila klupsku ambulantu. Prognoze nisu bile obećavajuće, no crni oblaci brzo su rastjerani i trener Ivan Prelec danas će moći računati na sve igrače koji su prije tjedan dana bili u kombinaciji da istrče u Kranjčevićevoj.

- Bosančiću je zašivena arkada i on je ovaj tjedan normalno trenirao, isto kao i Perić-Komšić, s tim da je kod njega u početku bila prisutna bol, koja je polako nestajala i sve mu je lakše bilo podnositi napore. Što se tiče Ivančića, on je propustio uvodna dva treninga zbog velikog hematoma na području kvadricepsa, kojeg su fizioterapeuti "razbili" i u četvrtak je trenirao bez većih problema te će, poput druge dvojice, biti u konkurenciji za današnju utakmicu, rekao je trener Istre 1961 Ivan Prelec.

"Farmaceuti" su nakon tri uvodna poraza u prošlom kolu u Koprivnici svladali Hajduk.

- Slaven Belupo ne možemo gledati kroz prizmu rezultata u prva tri kola, jer imaju širinu kadra i kvalitetu da se bore za prvih pet pozicija na ljestvici. Imali su nesretnih okolnosti na startu sezone, no domaćom pobjedom nad Hajdukom vratili su se na kolosijek na kojem su htjeli biti, napunili se samopouzdanjem i dolaze u Pulu, iz njihove perspektive, po velike stvari. S druge strane, mi znamo koje su naše vrijednosti i na koji način iz njih izvući najbolje te smo sigurni kako možemo utjecati na to da se u ovoj utakmici i nas nešto pita, smatra Prelec. - Naša ideja je da izgradimo svoj prepoznatljivi način igre, ali s obzirom na poziciju u kojoj se nalazimo, i činjenicu da će često naš protivnik biti favorit u utakmici, naravno da ćemo se u nekom trenutku tome morati znati prilagoditi. Tako će, ako bude potrebno, biti i danas.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini