ZAGREB

Mulaomerović: Pobijedili smo sami sebe

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Damir Mulaomerović je ustvrdio da je njegova momčad samu sebe pobijedila nakon što je Hrvatska poražena sa 79-81 od Finske u Rijeci i na taj način ostala bez plasmana u drugi krug kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023.  

Damir Mulaomerović, izbornik reprezentacjie Hrvatske :

"Što reći nakon ovakvog poraza. Sve smo imali u svojim rukama. Promašili smo 13 slobodnih bacanja što je previše za ovakvu utakmicu. Puno loših odluka u zadnjoj minuti. Pobijedili smo sami sebe. Nismo bili smireni na zadnjim bacanjima. Rekli smo da lopta ide Bogdanoviću ili Hezonji i ne znam kako je završila kod Gnjidića. Ne krivim ga, mlad je, odrasta, ali teško je kad zbog toga ispadneš. Ne mogu prigovoriti želji igrača. Svi smo potišteni, ja pogotovo, jer smo uložili jako puno energije da bismo pobijedili u ovoj utakmici."

Roko Prkačin, košarkaški reprezentativac Hrvatske:

"Mislim da smo pokazali želju. Napravili smo neke pogreške u ključnim trenucima. Pobijedili smo sami sebe. Svi znaju što slijedi. Moramo se okrenuti onome što dolazi, Eurobasketu koji je u rujnu. Mislim da moramo dignuti glavu i okrenuti se budućnosti."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini