POSLJEDNJI DAN PRIJAVA NA "ULICU"

MOJA ULICA, MOJA EKIPA 2018. Danas izvlačenje parova najvećeg istarskog turnira

(M. MIJOŠEK)

Ove godine "Ulica" će proslaviti veliki trostruki jubilej, 40 godina od osnivanja, 30. izdanje turnira u povijesti te 15. izdanje od obnavljanja pokrenutog 2004. godine. Nevjerojatan doseg, kojeg će treću godinu uzastopno organizirati udruga Futsal nastavljajući dugu malonogometnu pulsku tradiciju

Danas je posljednji dan prijava momčadi na najveći istarski malonogometni turnir "Moja ulica, moja ekipa 2018. - Suzuki Motortech" u organizacije udruge Futsal, koji će započeti 7. prosinca u dvorani Doma sportova Mate Parlov. Do sinoć se za glavni turnir prijavila 81haklerska družina te 20 u veteranskom dijelu turnira, a usporedo će se održavati u turniri Mini ulice, pod pokroviteljstvom Glasa Istre, za dječake do 11 i 15 godina.

Trostruki jubilej

Prijave se primaju, kažu organizatori, do pred izvlačenje večeras u 19 sati u Caffe baru Cabahia, gdje će se u bubnju naći momčadi koje će biti dio priče ovogodišnje "Ulice." Također, tijekom dana prijave će se primati na broj 098-130-5244.

Ove godine "Ulica" će proslaviti veliki trostruki jubilej, 40 godina od osnivanja, 30. izdanje turnira u povijesti te 15. izdanje od obnavljanja pokrenutog 2004. godine. Nevjerojatan doseg, kojeg će treću godinu uzastopno organizirati udruga Futsal nastavljajući dugu malonogometnu pulsku tradiciju, koja se može pohvaliti da je "Ulica" jedini turnir koji je uspio nadmašiti po brojnosti momčadi u glavnom turniru najveću "Kutiju šibica". I to čak dvaput (2011. i 2013.) Ovog puta to nije slučaj, ali brojka oko sto haklerskih družina u bubnju uoči izvlačenje više je nego dobra vijest za sve ljubitelje , a kada se tome pridodaju i veteranske družine te 49 momčadi "klinaca", sudionika Mini Ulice - Glas Istre, onda je jasno da nas očekuje "prosinačka malonogometna groznica".

Vrsni majstori dvoranskog nogometa iz Pule i s cijelog istarskog poluotoka nadmetat će se 30. put za prestiž i nove/stare "Heroje Ulice". Biti najbolji na turniru znači biti najbolji u cijeloj Istri. Ono što "Ulicu" čini toliko velikom jesu sve one "male" haklerske družine, iz kvartova, kafića, koje su se i ove godine prijavile na turnir s nadom u povoljan ždrijeb i iznenađenje "favorita", a sve kako bi prijateljstvo pretočili na parketu pulske dvorane i bili sudionik najvećeg sportskog prosinačkog događanja na istarskom poluotoku.

"Klinci" brane naslov

Naslov najboljih branit će "klinci" Pizzerije Jupiter, nasljednici, starijih "picajola" Jupitera, koji su naslov osvojili treći put godinu dana ranije. Uz ove dvije družine nositelji u ždrijebu bit će pazinski Plavi put i Stella Spartans. U konkurenciji veterana, pak, naslov najboljih brani momčad El stil Elektromaterijal

(G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini