PROJEKT BIVŠIH VRATARA JADRANA

MEĐUNARODNI GOALKEEPER CAMP COTIĆ - STARČIĆ U DAJLI okupio tridesetak polaznika

| Autor: Mijat GAVRAN


Projekt kojeg su u dvije posljednje godine osmislili negdašnji ponajbolji istarski golmani Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić opravdava svu svoju svrhovitost održavanjem 3. međunarodnog Goalkeeper campa Cotić - Starčić. Na izobrazbi mladih golmana radi i Aleksandrov sin, 25-godišnji Danijel Starčić, vratar slovenskog prvoligaša iz Velenja.

Iako je isti bio dvostruko veći, Starčić i Cotić su se odlučili za optimalnu brojku od 30-tak polaznika kampa.

– Nemalo smo iznenađeni zanimanjem mladih za naš kamp, ali i tome unatoč nismo išli na masovnost, nego na kvalitetu ostvarenja programa kojeg smo zacrtali. Sve drugo i drugačije bi nas odvelo u širinu, nauštrb sadržajnosti trenažnog procesa. Tijekom priprema i realizacije temeljnih odrednica o kampu Aleksa i ja smo se složili da želimo raditi kvalitetno, a takvo što je moguće s nekom primjerenom brojkom sudionika. Procjena je da je skupina od tridesetak polaznika optimalna i ostali smo na tome. Vjerujem da će oni koji ovom prilikom nisu mogli biti u kampu iskoristiti priliku i pridružiti nam se u Ravnoj Gori, na 2. ljetnom kampu, ističe Starčić.

Najbolja potvrda onoga što se radi u kampu je zadovoljstvo njihovih polaznika kvalitetom i sadržajnošću programskih aktivnosti, isplaniranih do najmanjeg detalja kroz petodnevni rad. Jedino tako, svjesni su voditelji kampa, mogu do onoga što priželjkuju i što su si za cilj postavili.

j

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter