ZAGREB

Mario Petrović novi predsjednik Cibone

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Mario Petrović novi je predsjednik Košarkaškog kluba Cibona nakon što ga je u ponedjeljak potvrdila Skupština kluba, priopćeno je iz zagrebačkoga kluba.  

Petrović će naslijediti Mladena Bušića, koji tu funkciju obnašao kroz proteklih pet godina.

Skupštini su nazočili svi njezini članovi, a uoči imenovanja na mjesto predsjednika Mario Petrović postao je članom Skupštine zamijenivši Daniela Peršića.

"Cibona je emocija koja je duboko utkana u srž i bilo građana grada Zagreba. Kao jedan od vodećih sportskih brendova na ovim prostorima KK Cibona je i dio velike hrvatske sportske priče o uspjehu. Upravo zato je naš zadatak kao novog vodstva maknuti politiku iz Kluba i vratiti u klub vjerne sponzore i još vjernije navijače, te sve bivše igrače i one koji ovom velikom klubu žele iskreno dobro i uspjeh. U poslovnom smislu Cibona treba novi početak i čiste račune, a to je ključan preduvjet da bi se klub mogao vratiti na mjesto koje i zaslužuje.“, izjavio je Petrović. 

Mario Petrović je poduzetnik te komunikacijski i marketinški stručnjak s više od 30 godina poslovnog iskustva. Suosnivač je i predsjednik Uprave Millenium promocije, najveće agencije za odnose s javnošću i komunikacijski menadžment u Hrvatskoj te jedne od najvećih u regiji. Aktualni je predsjednik Nadzornog odbora Hrvatske udruge za odnose s javnošću kao krovne strukovne organizacije.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom