NAJNOVIJEISTRA 1961: JAVIER MORAN ZVANIČNO INAUGURIRAN U SPORTSKOG DIREKTORA

KORAK PO KORAK U IZGRADNJU MOMČADI Pojačanja će sigurno stići, ali nećemo žuriti

| Autor: Roberto CAR
Direktor Mikel Lauzurica Evolet predstavio je novog sportskog direktora Javiera Morana (Dejan ŠTIFANIĆ)

Dovođenje igrača u Istru 1961 direktno je vezano za rad Grupacije Baskonia-Alaves koja skrbi o Alavesu kao matičnom klubu, ali i o Alavesu B koji je nedavno kroz kvalifikacije izborio nastup u Drugoj španjolskoj ligi. To je jedan od razloga zbog kojeg još nisu stigla pojačanja. Drugi je specifičnost HNL-a. Prvenstvo počinje sredinom srpnja, a prijelazni rok traje do konca kolovoza, pa se baš u završnim danima prijelaznog roka mogu dovesti kvalitetni igrači po nižim cijenama, rekao je Javier Moran

Javier Moran sad je i zvanično novi sportski direktor Istre 1961. Iako je na toj dužnosti već tri mjeseca, danas je konačno i javno inauguriran.

- Moran je u nogometu već deset godina, ima bogato iskustvo rada u omladinskim školama Rayo Vallecana i Real Madrida, a napravio je odličan posao i ovdje u Puli kao voditelj omladinskog pogona. U klubu smo zadovoljni napretkom tog segmenta kluba pod njegovim vodstvom i postavili smo ga na ovu novu funkciju. On i Goran Roce, koji mu je najbliži suradnik, napravili su u ovom kratkom vremenu dobar posao, posebno kad je riječ o izlaznim transferima. Bez brige, sad će biti i dolazaka, najavio je izvršni direktor pulskog prvoligaša Mikel Lauzurica Evolet novog sportskog direktora.

A što od novog sportskog direktora navijači Istre 1961 očekuju, moglo se spoznati već u startu. Naravno, s obzirom na to da je u tijeku prijelazni rok, a pulskom sastavu nedostaju pojačanja na nekoliko pozicija, glavna pitanja bila su vezana za dolaske igrača.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam