NAJNOVIJEPLIVANJE PERAJAMA I RONJENJE

JUNIORSKO SP U EGIPTU Ema Ivetić, natjecateljica RSK Mladost iz Medulina, nizala rekorde

| Autor: GI
USPJEŠAN NASTUP U SHARM EL SHEIKHU - Ema Ivetić

Ema Ivetić, natjecateljica RSK Mladost iz Medulina, nastupila je u sastavu reprezentacije Hrvatske na Svjetskom juniorskom prvenstvu u plivanju perajama i brzinskom ronjenju koje se održalo u Sharm El Sheikhu u Egiptu. Ema je u bazenskom dijelu natjecanja plivala 200, 400, 800 plivanje perajama i 400 brzinsko ronjenje te štafete 4x100 i 4x200 plivanje perajama te mješovitu štafetu 4x100 bifins.

     U svim disciplinama otplivala je svoje osobne rekorde te je na 200 plivanje perajama i 400 brzinsko ronjenje doplivala do juniorskih nacionalnih rekorda. Također, u svim štafetama reprezentacija je oborila nacionalne juniorske rekorde. U disciplini 4x200 plivanje perajama u kojoj su nastupili Ema Ivetić, Anika Kauzlarić, Hannah Žiganto i Iris Despotović djevojke su sjajnim rezultatom ušle u finale prvenstva te doplivale do odličnog sedmog mjesta i seniorskog rekorda Hrvatske.

     Ema je nastupala i u dijelu daljinskog plivanja perajama u mješovitoj štafeti 4x2000m u sastavu Jakov Đurić, Anika Kauzlarić, Ema Ivetić i Jan Krnjak u kojoj su također doplivali do odličnog sedmog mjesta.

     Ema se nastavlja pripremati i dalje pošto je izborila i normu za ulazak u juniorsku reprezentaciju Hrvatske u podvodnoj orijentaciji koju očekuje Europsko juniorsko i seniorsko prvenstvo koje se održava u Berlinu krajem kolovoza. Uz Emu nastupiti će i seniorka Mladosti, Ana Jerković. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam