NAJNOVIJEISTRA 1961

Josip Tomašević potpisao, Einar Galilea se vratio u Pulu, a Jure Obšivač otišao u inozemstvo

| Autor: Roberto CAR
POJAČAVA OBRANU - Josip Tomašević igrao je Prvu HNL protiv Istre 1961 (V.  KOS/ CROPIX)

Tomašević, uskoro 26-ogodišnji stoper rođen u Virovitici, stigao je iz Rudara Velenje. Riječ je o igraču dobro znanom istarskim ljubiteljima nogometa jer je dvije sezone proveo u Novigradu. To je iskusan igrač koji "u nogama" ima 32 nastupa u Prvoj HNL, u dresu Cibalije, ali i 57 nastupa u slovenskoj Prvoj ligi

Shodno najavama, ovaj je tjedan u pulskom klubu ocijenjen ključnim za dovođenje pojačanja. Počelo je nedjeljnim potpisom Šime Gržana, koji se tako vratio u redove pulskog prvoligaša koje je napustio prije dvije godine, potom se nešto kasnije u Pulu vratio i Einar Galilea koji je proljetnu polusezonu proveo u Istri 1961, a jučer je stigao novi potpis. Novi član zeleno-žute svlačionice postao je Josip Tomašević, uskoro 26-ogodišnji stoper rođen u Virovitici, koji je stigao iz Rudara Velenje gdje je igrao zadnje dvije sezone. Riječ je o igraču dobro znanom istarskim ljubiteljima nogometa jer je dvije sezone proveo u Novigradu, prije nego što je preko Cibalije otišao u Velenje. To je iskusan igrač koji "u nogama" ima 32 nastupa u Prvoj HNL, velikom većinom u dresu Cibalije, ali i 57 nastupa u slovenskoj Prvoj ligi.

Osim ove trojice igrača, u Istri 1961 su očekivali, odnosno priželjkivali, i povratak bivšeg kapetana Jure Obšivača. Njegov je povratak već bio dogovoren, ali je u posljednjem trenutku Obšivač dobio dobru inozemnu ponudu, pa se umjesto prema Puli odveo izvan Hrvatske. To su draži prijelaznog roka, dok igrač ne potpiše, nikad nije sigurno da će se suradnja i ostvariti, bez obzira na pregovore i usmeni dogovor. Isto tako, moguće je da se Obšivač na koncu i vrati u Pulu, ukoliko se taj inozemni transfer ne zaključi.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam