ISTRA 1961

Ivan Prelec, trener zeleno-žutih, uoči gostovanja u Zaprešiću: "Današnja utakmica neće presuditi prvenstvo, ali će ga bitno usmjeriti"

| Autor: Ivica CEROVAC
Posljednji put bio je dvostruki strijelac protiv intera - Antonio Ivančić (Milivoj MIJOŠEK)

Posljednji put bio je dvostruki strijelac protiv intera - Antonio Ivančić (Milivoj MIJOŠEK)


Očekuje nas utakmica koja nije samo stvar fizičke spreme i taktičkih postavki, već i stvar psihe. I s te će strane ona biti zahtjevna, detalji će u njoj odlučivati i uvjeren sam da smo spremni odgovoriti na sve što će nas dočekati, rekao je trener Istre 1961

Završila je zimska stanka u Prvoj HNL. Drugi dio prvenstva danas će, s početkom u 18 sati, otvoriti ogled između Intera i Istre 1961, a put Zaprešića je trener Ivan Prelec poveo 20 igrača. U autobus, koji je jučer u 14 sati krenuo s "Drosine" nisu se ukrcali Ivan Močinić, Rafa Paez i Martin Franić, koje muče zdravstveni problemi, "kartonirani" Markus Pavić te Regan Obeng.

- S postojećim kadrom spreman sam ići u svaku borbu koja se pojavi pred nama, a krajem prvog dijela sezone sam rekao što nam može pomoći da nam na tom putu bude lakše. Tu smo dali jasne smjernice što mi iz stručnog stožera mislimo da nam treba, a dalje odluke i njihove provedbe su na nekim drugim ljudima. S te strane mogu reći da nisam zadovoljan trenutačnom situacijom jer smo htjeli, ako je to ikako moguće, da to bude riješeno prije početka prvenstva. No, prijelazni rok traje još 15 dana te vjerujem da će se nešto na tom planu dogoditi, optimističan je trener Puljana Ivan Prelec.

- Tu smo gdje jesmo, s rosterom kojeg imamo i nećemo ustuknuti niti milimetar. Isto tako, nećemo odustati od načina i pristupa u igri kojeg smo imali do sada. Formacija kao takva nije ključna, ključni su zahtjevi unutar nje i profil igrača koje imamo te ćemo onda, ovisno o protivniku, raditi određene preinake.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini