BEČ

Hrvatski rukometaši posjetili veleposlanstvo RH u Beču

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Hrvatski rukometaši na čelu s predsjednikom Hrvatskog rukometnog saveza Tomislavom Grahovcem posjetili su u utorak hrvatsko veleposlanstvo u Beču, gdje su bili vrlo srdačno dočekani.

Članove hrvatske delegacije primio je u hrvatskom veleposlanstvu novi hrvatski veleposlanik u Beču Daniel Glunčić čestitajući im na sjajnim uspjesima.

"Vi ste najbolji veleposlanici i diplomati Hrvatske u svijetu na koje smo jako ponosnim" rekao je veleposlanik Glunčić.

Dodao je da sportske pobjede omogućavaju razgovor o Hrvatskoj u Austriji i u svijetu, što je velika promocija za našu državu.

Naglasio je da mu je "velika čast primiti hrvatske rukometaše nakon sjajnih pobjeda čestitajući im na dosadašnjim pobjedama i zaželjevši im uspjeh na utakmici protiv Španjolske u kojoj će se odlučivati o prvom mjestu u skupini 1 drugog kruga europskog prvenstva.

U ime Hrvatskog rukometnog saveza na srdačnom i toplom dočeku u hrvatskom veleposlanstvu zahvalio se predsjednik Tomislav Grahovac potvrdivši da uspjesi rukometaša na najbolji mogući način promoviraju Hrvatsku u svijetu.

"Bilo nam je divno u Grazu i Beču i mislim da su Hrvati u domovini i inozemstvu ponosni na svoju rukometnu reprezentaciju i što je postigla na ovom prvenstvu" rekao je Grahovac uručivši dres s potpisima svih igrača hrvatskom veleposlaniku Glunčiću.

Susretu sa hrvatskim rukometašima bili su nazočni  i zamjenik veleposlanika Branimir Lončar i opunomoćeni ministar u veleposlanstvu Silvije Kus.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum