MONTEVIDEO

Finale Copa Libertadores vjerojatno s navijačima

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Finale Copa Libertadoresa,  južnoameričke verzije Lige prvaka, igrat će se 20. studenog na Estadio Centenario u Montevideu, objavio je Conmebol dodajući da će tu utakmkicu s tribina moći gledati ograničen broj navijača.

Prisutnost navijača na tribinama ovisit će, naravno, o epidemiološkoj situaciji u Urugvaju.

Većina urugvajske populacije trebala bi se cijepiti do srpnja, što znači da postoji mogućnost da se finale kontinentalnog klupskog prvenstva 6. studenoga održi pred navijačima.

"Dobri zdravstveni uvjeti prognozirani za studeni u Urugvaju, zemlji koja u srpnju namjerava cijepiti visok postotak stanovništva, bili su presudni u odluci o domaćinu u iznimnoj pandemijskoj godini", rekli su organizatori južnoameričkih natjecanja. 

Dva tjedna prije toga, 6. studenoga, Estadio Centenario, izgrađen za Svjetski kup 1930. godine, također će biti domaćin i Copa Sudamericane.

Stadion će biti domaćin završnice oba južnoamerička klupska natjecanja kao test za zajedničku kandidaturu Urugvaja, Argentine, Paragvaja i Čilea za domaćina Svjetskog prvenstva 2030. godine.

Osim toga, potvrđena su i mjesta finala za 2022.: Guayaquil će biti domaćin finala Cope Libertadores 2022., a Brasilia domaćin finala CopA sudamericane

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater