ISTRA 1961

FAUSTO BUDICIN nije mogao biti zadovoljan igrom svoje momčadi: Pokazali smo kako izgledamo kad nam pristup nije na maksimalnoj razini

| Autor: Ivica CEROVAC
Fausto Budicin (Snimio Dejan Štifanić)

Fausto Budicin (Snimio Dejan Štifanić)


 Lice Fausta Budicina nije moglo sakriti nezadovoljstvo predstavom što su je njegovi puleni pružili u posljednjem susretu na Arena Cupu.

- Što se tiče turnira, mislim da smo zasluženo osvojili pobjednički pehar, jer smo odlično odigrali prve dvije utakmice. No, da se vrednuje samo treće kolo, onda bi nas mogli odmah izbaciti sa sljedećih izdanja Arena Cupa, jer smo na ovoj utakmici pokazali kako izgledamo kad nam pristup nije na maksimalnoj razini, svjestan je Fausto Budicin, trener Istre 1961. - Zasluženo smo izgubili od dobrog drugoligaša, koji nas je mogao i uvjerljivije pobijediti, što ide njima na čast, a nama na sramotu. Bila nam je ovo dobra lekcija, koja bi nas trebala opomenuti da ako na svakoj utakmici ne budemo sto posto unutra, ono što nam slijedi su ružne igre i porazi.

Po okončanju utakmice, "zeleno-žuti" su se oprostili s medulinskim hotelom Park Plaza Belvedere. Pred njima su još dva treninga i potom slijedi utakmica s Goricom.

- Bile su ovo specifične pripreme, 14 dana u kojima smo se pokušali najbolje spremiti za ono što nas čeka. Raduje me to što su igrači u prilično dobrom stanju došli na prvi trening i mogli smo se odmah bazirati na taktičke varijante i brušenje forme, jer nismo imali previše vremena za kondicijski dio. Odradili smo sve što smo si zacrtali, no mogu ja u ovom trenutku misliti bilo što, a jedino je bitno kako ćemo izgledati prvo kolo. Slijedi nam suludi ritam, 16 utakmica unutar dva mjeseca i trebat ćemo rotirati te pronaći određeni broj igrača koji će moći odgovoriti na postavljene zahtjeve.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of