KICKBOXING

Državno prvenstvo u light contactu za juniore i seniore: Kušar, Grabar, Pletikos i Rytz osvojili naslove

| Autor: Glas Istre
Erik Pletikos (Trojan Istra) (Arhiva Glasa Istre)

Erik Pletikos (Trojan Istra) (Arhiva Glasa Istre)


U Kostreni je proteklog vikenda održano državno kickboxing prvenstvo u light contactu za juniore i seniore. Na prvenstvu je sudjelovalo 87 natjecatelja iz 27 hrvatskih klubova, među kojima i pet klubova Istarske županije (Budokai Labin, Fighter Buzet, Minotaur Pazin, Planet Sport Pula i Trojan Istra Pula).

Ukupno su Istrijani osvojili 16 medalja: 4 zlatne, 7 srebrnih i 5 brončanih medalja. Najuspješnijim klubom u juniorskoj konkurenciji proglašen je Planet sport, koji je i proglašen najuspješnijim kickboxing klubom u Hrvatskoj u tatami disciplinama u 2020. godini.

Od istarskih boraca zlato su osvojili, među juniorima: Alek Kušar (Planet sport) do 63kg, Martina Grabar (Planet sport) - 60kg, Erik Pletikos (Trojan Istra) -74kg i Chiara Rytz (Fighter) +70kg. Srebrne medalje osvojili su: Matan Katalinić (-57kg), Moris Trbulin (- 63kg) i Michael Stenta.( 69kg) iz Planet sporta, Luka Bonazza (-84kg) i Noel Perković (+94 kg) iz Trojan Istre; Hani Paćalat (+70kg) iz Minotaura i Alan Trsunović (-79kg) iz Budokaija. Brončane medalje osvojili su: Dean Virag (- 89kg) i Laura Ivančić (+70) iz Planet sporta; Roko Milotić .(- 79kg) i Matea Josipović .(- 60kg) iz Trojan Istre i Mateo Selar (- 79kg) iz Minotaura.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter