STRELJAŠTVO

Državno prvenstvo u disciplini trap: GIOVANNI CERNOGORAZ PRVAK HRVATSKE

| Autor: Luka JELAVIĆ
JOŠ JEDAN USPJEH – Strijelci novigradskog Gusara (Snimio Luka Jelavić)

JOŠ JEDAN USPJEH – Strijelci novigradskog Gusara (Snimio Luka Jelavić)


Naš olimpijac i član SD Gusar iz Novigrada, Giovanni Cernogoraz, nizu uspjeha dodao je još jedno, titulu državnog prvaka za 2021. godinu u streljaštvu, u disciplini trap. Cernogoraz je na prvenstvu Hrvatske na streljani Luže u Zagrebu, u organizaciji Hrvatskog streljačkog saveza, bio najuspješniji među 70 strijelaca seniora.

Državni viceprvak postao je Radovan Abramović, na trećem mjestu bio je Anton Glasnović (Shooter Zagreb), a osim njih među šest najboljih u finalni dio plasirali su se još Kristijan Kancelar (Gord-V. Gorica), Saša Sedmak (Plemenitaš Lukavec) i Paolo Labinjan (Gord).

Na prvenstvu Hrvatske sudjelovali su natjecatelji iz 13 klubova i streljačkih društava, a ukupni ekipni pobjednik je Gord iz Velike Gorice (K. Kancelar, M. Germin, P. Labinjan), ekipa novigradskog Gusara (M. Bačić, F. Ravalico, G. Cernogoraz) prvenstvo je završila na trećem mjestu.

Na prvenstvu su u svojoj kategoriji nastupila i dvojica mlađih juniora SD Gusar, Carlo Duniš je bio četvrti, a Diego Duniš šesti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini