PLIVANJE

DRŽAVNO PRVENSTVO U DALJINSKOM PLIVANJU PERAJAMA: Medulin ukupan pobjednik

| Autor: Glas Istre
PERAJE

PERAJE


Proteklog vikenda održano je na jezeru Šoderica kraj Koprivnice Otvoreno prvenstvo Hrvatske u daljinskom plivanju perajama na kojem su nastupili istarski klubovi Mladost Medulin, Boškarini Pula i Uljanik Pula.

Ema Ivetić pobijedila je u apsolutnoj konkurenciji među ženama na 4. 000 metara. Junior Luka Bohač pobijedio je u apsolutnoj i juniorskoj konkurenciji na 4.000 m. Robert Čupev doplivao je do drugog mjesta apsolutno na istoj dionici. Junior Lean Osmanović bio je treći u juniorskoj konkurenciji na 4.000 m. Barbara Matika pobijedila je među kadetkinjama u disciplini 2.000 m, a u istoj kategoriji Dora Komparić je bila treća te prva među mlađim kadetkinjama. Leon Kolar je pobijedio među kadetima u istoj disciplini, dok je Lucas Kolar je bio drugi među mlađim kadetima. Leon Čupev osvojio je zlato među dječacima dok je David Reljanović bio drugi.

Ženska seniorska štafeta 4x2.000m (Matika, Pekica, Ikić Čupev, Ivetić) doplivala je do prvog mjesta. Muška seniorska štafeta 4x2.000 m (Bohač, Kolar, Botić, Osmanović) osvojila je također prvo mjesto. Muška kadetska štafeta 4x500m (D. Reljanović, Ritoša, Bernobić, K. Reljanović) doplivala je do trećeg mjesta među kadetima. Ženska kadetska štafeta 4x500m (Matika, Rački, Komparić, Soldo) bila je prva. U ukupnom poretku među ženama, muškima i sveukupno Medulin je bio prvi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini