NAJNOVIJE


MOJA ULICA, MOJA EKIPA 2018.

Danas počinje pulski malonogometni turnir: OTVARAJU PUNTA I GALIŽANCI

Zaim Alibašić (Tubus, na pruge) (M. MIJOŠEK)

Danas u 17 sati u pulskoj dvorani Doma sportova Mate Parlov kreće jubilarno 30. izdanje najvećeg istarskog, i jednog od najvećih u Hrvatskoj, malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2018. - Suzuki Motortech". U glavnom turniru za titulu novih "Heroja Ulice" nadmetat će se 85 haklerskih družina, a čast da otvore ovogodišnju "Ulicu" imat će MNK Punta i Caffe bar Eldi Galižana

Danas u 17 sati u pulskoj dvorani Doma sportova Mate Parlov kreće jubilarno 30. izdanje najvećeg istarskog, i jednog od najvećih u Hrvatskoj, malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2018. - Suzuki Motortech". U glavnom turniru za titulu novih "Heroja Ulice" nadmetat će se 85 haklerskih družina a čast da otvore ovogodišnju "Ulicu" koja slavi trostruki jubilej, 40 godina od pokretanja i 15. obnovljeno izdanje, imat će momčadi MNK Punta i Caffe bar Eldi Galižana.

Pretkolo do nedjelje

Uz četiri nositelja odabrana po "minulom radu", a to su Pizzeria Jupiter klinci, Pizzeria Jupiter, Stella Spartans i Plavi put Pazin, "ples kuglica" izbacio je još 39 ekipa koje su direktno izborile prolazak u prvo kolo. Preostalih 42 međusobno će odmjeriti snagu u pretkolu, koje će se igrati od danas do nedjelje kada ga zaključuje susret Beach bar Barracuda - Grill bar Campo.

Za sada je poznato da će na ovogodišnjem turniru nastupiti dvije momčadi iz susjedne Slovenije, četiri momčadi s riječkog područja te jedna ženska ekipa, ona ŽNK Istra 1961.

Nakon Punte i CB Eldi-ja na parket će MNK Kempes i pulski hrvački Istarskog borca, a potom i drugi Galižanci, iskusni Tubus predvođen Bradarićem i Alibašićem, koji će za protivnika imati Caffe bar Barbados. U momčadi nakon toga trebao bi uslijediti i prvi "derbi", susret Jure i prijatelji - Kašćerga. Prema neslužbenim informacijama Jure i prijatelji čine bivši igrači dvostrukog osvajača TNT Pizzeria Matteo Malinska, a na vratima im je Carlo Berković najbolji igrač i vratar turnira 2014. godine.

TNT u Juri i prijateljima

Navečer će na parket i prva, od nekoliko, šijanskih momčadi (Tikvans), a nakon njih i finalist iz 2015. godine Neko iz mase Pinjola Istra. Danas će se odigrati i prva dva susreta veteranskog turnira, u kojem se nalazi 20 momčadi. Gledateljima će se predstaviti Gerard i Udruga branitelja te NK Istra generacija '91/'92 i rovinjski Barbieri. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam