odluka u svibnju

Čak 13 klubova predalo licence za Prvu HNL

| Autor: Roberto CAR

Zainteresirani klubovi dostavili su molbu za licence za iduću sezonu za UEFA-ina natjecanja, Prvu HNL i Drugu HNL. Istra 1961 predala je licence za sva tri natjecanja, a s obzirom na to da se bori za prvoligaški ostanak, vrlo je zanimljivo vidjeti koje su sve momčadi zatražile prvoligašku licencu.

Ukupno je 13 klubova poslalo molbe za prvoligašku licencu, deset aktualnih prvoligaša i tri drugoligaša: Šibenik, Orijent 1919 i Rudeš. Što znači da bi, ukoliko svi dobiju "zeleno svijetlo" i ove sezone gledali kvalifikacije za popunu Prve HNL između pretposljednjeg kluba Prve HNL i jednog od vodećih drugoligaša.

Komisija za licenciranje HNS-a će najkasnije do 20. travnja donijeti odluke o molbama za licence u prvom stupnju, koje će biti objavljene do 23. travnja. Klubovi koji neće dobiti traženu licencu u prvom stupnju, moći će podnijeti žalbu u roku od 8 dana od primitka prvostupanjske odluke.

Žalbeno tijelo za licenciranje HNS-a će do 27. svibnja donijeti konačne odluke, koje će biti objavljene najkasnije do 29. svibnja. (R.C.)


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater