ATP UMAG

FOTO / Nakon skoro tri sata igre, peti igrač svijeta, Španjolac Alcaraz u prvom polufinalu u tri seta pobijedio mladog Talijana Zeppierija. SUTRA ĆE BRANITI LANJSKI NASLOV!

| Autor: Robert FRANK


Nakon točno dva sata igre, peti igrač svijeta, Španjolac Carlos Alcaraz i 168. igrač s rang liste, Talijan Giulio Zeppieri, u drugom su setu  polufinala umaškog Atp turnira potpuno izjednačeni, nakon što je Alcaraz dobio prvi nakon sat i pol teške borbe sa 7:5.

Alcaraz je, inače, u meču obostrano odličnih poteza i već dosad prepunom preokreta, blago ozlijedio zglob zbog čega je zatražio liječničku pomoć. 

Na kraju drugog seta, Zeppieri je oduzeo servis Alcarazu, dobio set 6:4 i izjednačio na 1:1. Prvog finalistu će odlučiti treći set.

Na početki trećeg seta, Alcaraz je odmah oduzeo servis Zeppieriju i odmah potom osvojio game na svoj servis. Sada vodi 2:0.

Alcaraz je "dodao gas". Ponovno je oduzeo servis Zeppieriju. Sada vodi 3:0 i juri prema drugom umaškom finalu.

Igra se već dva i pol sata. Zeppieri je sada uzvratio Alcarazu, oduzeo mu je servis i smanjio na 3:1, a potom osvojio i svoj servis. Sada je 3:2. 

Alcaraz je ponovno izgubio servis, potpuno se vratio u meč. Sada je 3:3! Drama je na vrhuncu!

Opet break! Alcaraz je uzeo servis Talijanu, poveo 4:3 i ima svoj servis. Brzo je stigao i do 5:3, Zeppieri ne može više. 

KRAJ! Talijan je opet izgubio servis, Alcaraz jeu finalu.

Ključna stvar je da se nesretni Talijan,koji je bio pred pobjedom života, u trećem setu, kod 3:3 i na svom servisu, očito ozlijedio te je u narednih desetak minuta izgubio meč u kojem je do tog trenutka bio potpuno konkurentan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater