MONTE CARLO

Atletika - Odluka o EP-u u svibnju, iduće EP 2022.

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Odluka o sudbini europskog atletskog prvenstva koje bi se trebalo održati od  26. do 30. kolovoza u Parizu bit će poznata početkom svibnja, objavila je Europska atletska federacija (EAA).

Trenutačno se procjenjuje može li se EP uopće održati zbog pandemije koronavirusa. Lokalni Organizacijski odbor zatražio je od Izvršnog odbora Europske atletike izradu detaljne studije izvodljivosti događaja.

Idući sastanak EAA je zakazala za 7. i 8. svibnja putem video konferencije i na njemu će se razmotriti studija izvodljivosti.

EAA je objavio i kako će se iduće EP održati od 15. do 21. kolovoza 2022. u Munchenu. Dan ranije Međunarodna atletska federacija je objavila kako će svjetsko prvenstvo biti od 15. do 24. srpnja 2022. u Eugeneu u Oregonu.

"Za ljubitelje atletike, ali i samu atletiku, ljeto 2022. bit će praznik sportskih događaja koji počinje Svjetskim atletskim prvenstvom u Eugeneu, zatim igrama Commonwealtha u Birminghamu, a kulminiraju našim Europskim atletskim prvenstvom u Münchenu," kazao je dopredsjednik EAA  Libor Varhaník.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater