HRVATSKI BOKSAČ

Filip Hrgović se žestoko obrušio na istarskog borca Alena Babića Savagea

| Autor: Glas Istre
Filip Hrgović / Alen Babić Savage (Foto: Cropix / Fight Site)

Filip Hrgović / Alen Babić Savage (Foto: Cropix / Fight Site)


Hrvatski boksač Filip Hrgoviću ringu nije bio od kolovoza prošle godine kada je pobijedio Kineza Zhileija Zhanga. Kada će ponovno u ring, kao i tko će mu biti protivnik još ne zna, piše Net.hr.

U razgovoru za Sportski.net, žestoko se obrušio na istarskog borca Alena Babića Savagea:

"Ne znam što da kažem. Mislim da je on, s boksačkim kvalitetama koje posjeduje, postigao i previše uspjeha i da se oko njega stvorio preveliki 'hype'. Ne smatram ga sjajnim boksačem, tehnički je ograničen i spor. U ovoj borbi sam očekivao da pobijedi, ali nije bio mentalno pripremljen za pritisak koji nosi borba za titulu svjetskog prvaka. Nije bio dobar tu noć, ali mislim da u svojoj dobroj izvedbi može pobijediti Rozanskog, koji nije ništa posebno. Šokirao ga je, a Alen nije pronašao izlaz iz te situacije. Kao što sam rekao, s obzirom na njegove kvalitete, napravio je dobar posao. Ima 11 pobjeda i jedan poraz, stvorio je ime, ponajviše zbog trash talka usmjerenog protiv mene."

O potencijalnoj borbi s Babićem kaže:

"Ne zanima me, mislim da on nije na mojoj razini. Imam neke druge smjerove i ciljeve u svojoj karijeri. Ja sam drugačija razina i drugačija vrsta životinje, te mislim da se ta borba nikad neće dogoditi."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater