LUSAIL

SP Katar: Izjave nakon dvoboja Saudijska Arabija - Meksiko (1-2)

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Izjave nakon dvoboja Saudijska Arabija - Meksiko (1-2):

Meksički veznjak Edson Alvarez: 

"To je težak udarac, nemam riječi. Željeli smo pobjedu i tražili je od početka, pa smo imali puno prilika. Ali nismo mogli zabiti dovoljno i to ostavlja gorak okus."

Tata Martino, meksički izbornik:

"Jako smo frustrirani. Nakon prve dvije utakmice ostalo nam je puno toga za napraviti, a ova pobjeda nije nam bila dovoljna. Nismo imali treći gol i danas nam je nedostajalo pažnje otraga i na kraju smo ispali. Mi iskusniji moramo otići iz ove reprezentacije,zadali smo si cilj odigrati petu utakmicu na mundijalu, a nismo stigli ni do četvrte". 
Hervé Renard, izbornik Saudijske Arabije:

"Znali smo da će Meksiko početi žestoko jer su nas morali pobijediti s velikom gol-razlikom. Hvala našem vrataru jer zaostatak bi trebao biti puno veći od dva gola. Večeras rezultat ne odražava lice naše igre. Bilo je teško disati s intenzitetom koji je Meksiko ubacio, nismo uspjeli zadržati loptu zbog njihovog pritiska i intenziteta u duelima.To je problem naše momčadi. Nismo zaslužili pobijediti u ovoj utakmic. Teško je proći u drugi krug, Saudijskoj Arabiji je to pošlo za rukom samo jednom 1994. godine. Prije ove utakmice sanjali smo o tome da to ponovimo, ali s obzirom na našu utakmicu večeras, nismo to zaslužili".


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of