AL WAKRAH

SP Katar: Izjave nakon utakmice Kamerun - Srbija (3-3)

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Izjave nakon utakmice Kamerun - Srbija (3-3):

Kamerunski izbornik Rigobert Song:

"U našem DNK je da se nikada ne predajemo, a takav pristup nam je nedostajao protiv Švicarske. Bilo je važno pokazati borbeni duh i odlučnost. Reagirali smo najbolje što smo mogli nakon što smo gubili 3-1, napredujemo i vjerujem kako možemo pobijediti Brazil. Vjerujemo u sebe i Kamerun će imati još pto za reći na ovom turniru".

Strijelac drugog i asistent za treći gol Kameruna Vincent Aboubakar:

"Na ovakvim natjecanjima morate pokazati želju za pobjedom. Moji suigrači su odigrali odlično prvo poluvrijeme usprkos nekim greškama. Osjetili smo kako je Srbija malo umornija i kada sam ušao na teren pokušao sam to iskoristiti".

Srpski izbornik Dragan Stojković:

"Nema dileme da je ovo bio najinteresantniji meč za gledanje. Treba biti pametan i inteligentan da utakmicu privedete kraju kako treba. Skupo su nas koštale greške. Apsolutno nepotrebno izlaženje zadnje linije kad protivnik ima loptu. Imali smo dosta dobrih prodora i po jednoj i po drugoj strani. Mene kao trenera moraju veseliti tri postignuta gola i toliko šansi, ali moramo analizirati kako smo primili tri gola kako se ubuduće ovo ne bi događalo".

Kapetan Srbije Dušan Tadić:

"Bili smo dobri, ali je bilo stvari koje smo mogli bolje. Nadamo se da će Brazil pobijediti Švicarsku pa da sve i dalje bude u našim rukama. Moramo biti pozitivni, pokazali smo već da možemo pobijediti u odlučujućim utakmicama".


Podijeli: Facebook Twiter