ZAGREB

HRT: Odličan start praćenja SP-a u Katru na HTV-u i svim HRT-ovim platformama

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Hrvatska radiotelevizija (HRT) je u nedjelju, prvog dana Svjetskoga nogometnog prvenstva u Kataru, zabilježila odličnu gledanost svojih sportskih emisija i programskih sadržaja - pa je tako prvih pet najgledanijih sadržaja na svim televizijama bilo upravo HTV-ovih. 

Među njima su emisija "Qatara", posvećena praćenju SP-a te prijenos prve utakmice prvenstva između domaćina Katara i Ekvadora na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV 2), što pokazuje veliko zanimanje gledatelja za taj svjetski sportski spektakl. Također, SP je izazvao i veliko zanimanje na HRT-ovim digitalnim platformama – aplikaciji HRTi te stranici: https://nogomet.hrt.hr/fifaworldcup2022/ na kojoj se nalazi i sav sadržaj vezan za SP.

Naime, gledatelji ove godine SP iz Katara mogu uživo pratiti samo na HRT-u. Svaki dan, na Drugom programu HRT-a moći će gledati sve utakmice, detalje i analize u emisiji "Qatara"; na Drugom programu Hrvatskog radija slušati sve o prvenstvu uz sport i glazbu; a digitalno, na svim društvenim mrežama, portalu hrt.hr te HRTi aplikaciji.

Tako će na HRTi platformi do 18. prosinca biti prijenos svih utakmica Svjetskoga nogometnog prvenstva uživo, ali i dodatni ekskluzivni sadržaji s terena, poput treninga naše reprezentacije dan prije utakmice, izjava igrača te zabavnih sadržaja vezanih uz Svjetsko prvenstvo. To je posebno zanimljivo s obzirom na to da su termini nekih utakmica u prijepodnevnim i ranim popodnevnim satima te možemo očekivati da će navijači u vrijeme utakmica biti izvan kuće, na različitim lokacijama (u prijevoznim sredstvima, uredu, odnosno na mjestima gdje ne mogu pratiti televizijski program) - pa će s aplikacijom HRTi – na svojim tabletima, mobitelima i računalima moći pratiti sve sadržaje uživo ili u videoteci, bilo kad i bilo gdje.


Također, tijekom prvenstva, moći ćete na portalu hrt.hr, Facebook stranici HRT Sport, Instagramu, Tik Tok-u, YouTube kanalu Hrvatska radiotelevizija te Twitteru HRT Sport pratiti najbolje trenutke utakmica, analize iz emisija, izvještaje reportera iz Katara, komentatore na mjestu događaja te naše navijače na SP-u. Novost je i poseban službeni sadržaj FIFA-e s prvenstva, pripremljen samo za društvene mreže, koji ćemo našim korisnicima redovito objavljivati na svim spomenutim društvenim mrežama, kako bi dobili cjelovito iskustvo ovog SP-a.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini