RUKOMET

UMAŽANKE U NEDJELJU UGOŠĆUJU KOKU Kernjus: Pobjedom popraviti jesenski dojam

| Autor: Zlatko GAVRAN
DVA NASTUPA DO STANKE - Ariana Kernjus (Snimio Mijat Gavran)

DVA NASTUPA DO STANKE - Ariana Kernjus (Snimio Mijat Gavran)


Dvije su domaće utakmice pred umaškim rukometašicama prije prekida prvenstva, koje će biti nastavljeno nakon dvomjesečne stanke. Poradi nastupa muške reprezentacije ispit protiv varaždinske Koke prebačen je za nedjeljno predvečerje, odnosno u 18 sati u sportskoj dvorani Stella maris. Dobro je poznato kako je ekipa Koke tradicionalno neugodan suparnik za Umažanke, no vratilo se Umažankama samopouzdanje nakon gostujuće pobjede.

– Svaka utakmica je priča za sebe, pa će tako i ova biti. Uvijek je s Kokom bilo neizvjesno i zanimljivo, stoga ne sumnjam da će biti i u ovom susretu. Nama se pruža lijepa prilika da spojimo dvije pobjede u ove dvije utakmice koje ćemo imati na svom parketu.

Naravno da prvo treba uspješno odraditi ispit s Kokom, a onda poslije toga nas čeka dvoboj s Trešnjevkom. Za taj nastup imamo dva tjedna za pripremu, jer smo u međuvremenu igrali s Podravkom u Koprivnici, ističe mlada "srednjakinja" Ariana Kernjus.

- Za sada smo na čelu drugog dijela prvenstvene ljestvice, na osmom mjestu s istim brojem bodova kao i Koka koja je iza nas. Vjerujemo da s tim bodovima koji su na stolu možemo napredovati na ljestvici i popraviti dojam o jesenskom dijelu sezone.

Poslije utakmice s Trešnjevkom pauza je do potkraj siječnja, koju ćemo iskoristiti da se što bolje pripremimo i uigramo. Itekako važno je da ovaj dio prvenstva završimo bez ozljeda i da ostanemo zdrave do nastavka sezone. Da bi uspjele u svojim planovima, trebat će nam podrška publike u ovoj izazovnoj utakmici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater