RUKOMET

UMAŽANKE PROPUSTILE SVLADATI KOKU: Dobra igra "lavica" nije nagrađena

| Autor: Mijat GAVRAN
GOLOVIMA OSVOJILA UMAŠKU PUBLIKU - Mela Mehmedović (Snimio Mijat Gavran)

GOLOVIMA OSVOJILA UMAŠKU PUBLIKU - Mela Mehmedović (Snimio Mijat Gavran)


Susret 3. kola Prve lige rukometašica: Umag – Koka 26:27 (14:12). Sportska dvorana Stella maris. Gledatelja 100. Suci: Stipe Kereta (Zagreb) i Silvano Nogić (Petrinja).

UMAG: Blašković (8+1), Sladić (3+0), Nikolić, Kernjus 1, Miočinović 5 (3), Jajčević 8, Mehmedović 6, Kremer 3, Černeka 1, Medica 1.

KOKA: Lovrenčević (5+0), Potočnjak (3+0), Perić 3, Krajpl 8, Markulinčić 2, Rogina 1, Pifar 3, Filipović, Košćak, Strahija 5, Resman, Laptoš 4, Gugić, Golub.

Sedmerci: Umag 3 (3), Koka 1 (0). Isključenja: Umag 4 minute, Koka 8 minuta. Crveni karton: Krajpl (51').

Za ono što su prikazale umaške rukometašice u ovoj utakmici, u najmanju ruku su zaslužile ne izgubiti bodove, iako su po mnogočemu bile bliže pobjedi. No, u sportu obično tako biva, nije dovoljno biti dojmljiviji i uz to u najvećem dijelu susreta imati rezultatsku prednost, da bi se bodovi osvojili. Nakon vrlo dobre predstave Varaždinki protiv zagrebačke Lokomotive tri dana ranije, moglo se naslutiti da je pred domaćom ekipom teška zadaća. Sudeći prema prvim minutama, uz uvažavanje protivnica, Ana Jajčević i suigračice nisu dvojile držeći da im je taj ispit prigoda da se domognu bodova. Tako su ga i odradile i u konačnici ostale "praznih ruku" što je daleko od pravice. Nastave li s ovakvim igrama "lavice" će u nekom od slijedećih nastupa sigurno do bodova, moguće već i u subotu, u novom splitskom iskušenju protiv debitantica u prvoligaškom društvu - ŽARK Split.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of