RUKOMET

Umažani nakon pobjede nad Porečom danas dočekuju Bjelovar KOLER: TEŽAK SUPARNIK, ALI MORAMO DO BODOVA

| Autor: Mijat GAVRAN
ZAHTJEVAN ZADATAK PROTIV BJELOVARA - Jan Koler (Snimio Mijat Gavran)

ZAHTJEVAN ZADATAK PROTIV BJELOVARA - Jan Koler (Snimio Mijat Gavran)


Svako od četiri naredna iskušenja za umaške je rukometaše jednako zahtjevno, od današnjeg ispita protiv Bjelovarčana, zatim gostovanja u Velikoj Gorici, potom sa Sesvetama doma i na kraju prvi dio sezone zaključit će nastupom u Rijeci protiv Zameta.

Itekako će biti svaki osvojeni bod dragocjen, a što bi "plavo-žutima" značile dvije domaće pobjede ne treba naglašavati.

Nimalo laki suparnici su s druge strane, u zadnje vrijeme sve uspješnija momčad Bjelovara danas stiže na parket sportske dvorane Stella maris.

Zasigurno da niti ne pomišljaju na poraz, jer i oni su u sličnoj situaciji kao i Umažani, u borbi za što bolju poziciju prije nego krene doigravanje.

Pobjeda protiv Porečana imat će dodanu vrijednost budu li kapetan Dino Horozović i suigrači ostvarili novi uspjeh. Unatoč nedaćama kojih su imali između dviju utakmica, igrači i stručni stožer nisu se osvrtali na to, nego su marljivo vježbali kako osvojiti nove, izuzetno vrijedne bodove.

Treba ponoviti već prokušani recept, u prvom redu odigrati krajnje požrtvovno u obrani s čim manje pogrešaka u napadu. Na tragu takvog kazivanja je i Jan Koler, povratnik u matični klub iz riječkog Zameta gdje je proveo sezonu i pol.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater