1234 Virovitica - Umag 36:24

Neočekivani poraz u Kupu Hrvatske za rukometašice: DRUGOLIGAŠICE UVJERLJIVO IZBACILE UMAŽANKE

| Autor: Mijat GAVRAN
NAJEFIKASNIJA U PORAZU - Anastasija Krivokapić (Snimio Mijat Gavran)

NAJEFIKASNIJA U PORAZU - Anastasija Krivokapić (Snimio Mijat Gavran)


Sportska dvorana Tehničke škole. Gledatelja 80. Suci: Matko Butorović i Toni Butorović (oba Zagreb).

1234 VIROVITICA: Majkovčan, Ćot 1, Veršec, Dujmović 3, Crnoja, Koprek 2, Medved 3, Jug, Deskar 3 (1), Mlinarić 14 (1), Bardić 7, Mioč-Cabadaj 3.

UMAG: Blašković, Sladić, Nikolić, Kernjus 3 (1), Hrelja 1, Jajčević 7 (2), Imamović 1, Kremer 4, Gombar, Černeka, Krivokapić 7, Medica 1.

Sedmerci: 1234 Virovitica 4 (3), Umag 3 (3). Isključenja: 1234 Virovitica 4 minute, Umag 6 minuta.

Iako na ovoj utakmici nisu igrale Nataša Miočinović i Andrea Pavković, teško je povjerovati da je itko iz umaških redova očekivao ovakav rasplet. Možda toliko i nije problem neuspjeh u Kupu, koliko stanje s igračkim kadrom koji je ostao s rijetkim iskusnim igračicama. To je za stručni stožer i vodstvo kluba izazovna zadaća za nastavak prvenstva, uz nadu da će Pavković i Miočinović prizdraviti.

Uz uvažavanje svih vrijednosti vodeće ekipe u konkurenciji sjevernih drugoligaša te unatoč činjenici da je domaća golmanica imala 16 obrana, ovako nešto niti najmanje ne priliči onom što se dogodilo protiv Virovitičanki. Iz ove se lekcije zasigurno mogu izvući pouke, u prvom redu one iz obrambenog segmenta. Primiti toliko pogodaka, ukazuje na manjkavosti, s čime će se morati pozabaviti struka i igračice.

Sve što je bilo u skladu s očekivanja su početna vodstva Umažanki, koja su brzo "izvjetrila" i pretvorila se u veliku prednost domaćih (11:5) sredinom prve dionice. Do odmora vodstvo su domaće igračice udvostručile bez teškoća, pogodivši mrežu "žuto-plavih" čak 21 put. Ništa se nije promijenilo niti u nastavku, što je u konačnici značilo i uvjerljivu pobjedu domaće ekipe.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater