PULA

GRADSKO PRVENSTVO U RUKOMETU: Nastupili učenici osnovnih i srednjih škola

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
Pobjednička ekipa OŠ Šijana

Pobjednička ekipa OŠ Šijana


U organizaciji Sportske zajednice grada Pule, od 18. do 25. siječnja održano je Gradsko prvenstvo osnovnih i srednjih škola u rukometu.

Sudjelovalo je pet ekipa djevojčica osnovnih škola Vidikovac, Veruda, Centar, Šijana i Veli Vrh te sedam ekipa dječaka iz škola Giuseppina Martinuzzi, Veruda, Kaštanjer, Tone Peruška, Šijane, Velog Vrha i Vidikovca. Kroz odigrane kvalifikacije, te polufinale i finale poredak je bio sljedeći: pobjednica je ženska ekipa OŠ Šijana,, drugo mjesto pripalo je ekipi Vidikovca, a treće Velog Vrha. Među dječacima, prvoplasirano stižu iz OŠ Veruda, drugi stižu iz škole Vidikovac, a treći iz OŠ Veli Vrh. Prvoplasirane i drugoplasirane ekipe izborile su nastup na Županijskom školskom natjecanju.

Kad je riječ o srednjim školama, sudjelovalo je pet ženskih i isto toliko muških ekipa. Prvo mjesto pripalo je natjecateljicama Medicinske škole, drugo učenicama Tehničke, a treće Ekonomskoj školi. Među muškim natjecateljima, prvo mjesto osvojili su učenici Medicinske škole, drugo je pripalo "tehničarima" a treće gimnazijalcima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater